Wikipedia
Arama sonuçları
Translate
13 Kasım 2013 Çarşamba
MALZEMELER
Hamuru için: Üzeri içi:
1 su bardağı yoğurt 1 paket çakıl taşı çikolatası
3 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 su bardağı sıvı ay çiçek yağı
alabildiğine un
Yapılışı:
Hepsi derin bir kaba konulup alabildiğine unla yoğrulur. Hamurdan yuvarlak parçalar koparılıp yumurta akına batırılıp yuvarlanır. Çakıl çikolataları üzerine dizilir ve tepsiye bir santim arayla kurabiyeler dizeriz.180 dakikaya ayarladığımız fırında yarım saat pişirilir. Çay saati için harika bir kurabiyedir.
AFİYET OLSUN...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hakkımda
Etiketler
- AŞURA
- BAKLAVAMIZ
- CİĞERLİ HAVUÇLU PİLAV
- ÇAKIL TAŞI KURABİYE
- ETLİ NOHUT
- ETSİZ ÇİĞ KÖFTE
- EV USULÜ KIYMALI PİDE
- FIRINDA SPAGETTİ
- FISTIKLI UN HELVASI
- GARNİTÜR
- GÖKKUŞAĞI TATLISI
- HALUJ
- HAMSİLİ BULGUR PİLAVI
- KABURGA YAHNİSİ
- KIŞ AYLARINDA SICACIK PAZAR MENÜSÜ
- KIŞLIK KARIŞIK TURŞU
- KURU FASULYE
- LAHANA BAHÇESİNDE HAMSİ KUŞU
- MEŞHUR ANADOLU BAKLAVASI
- SARIŞIN KIZIN ESMER PRENSİ
- ŞANTİLİ KABAK PASTASI
- ŞERBETLİ TATLI
- ŞIPSI
- ZEYTİN YAĞLI YAPRAK SARMA
İletişim Formu
Blog Listem
-
-
Anonim “Anne” Poğaçası…7 yıl önce
-
Mutfak Dekorasyonu8 yıl önce
-
İftar Sofraları 20158 yıl önce
-
-
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder