Wikipedia

Arama sonuçları

Translate

24 Kasım 2013 Pazar


ŞIPSI 1 adet tavuk 1 paket mısır unu 2 y.kaşığı domates salçası 2 y.kaşığı tere yağı 1 tutam kırmızı pul biber yarım kilogram ceviz yarım kilogram kırmızı biber salçası isteğe göre 1-2 diş sarımsak ve tuz Yapılışı: Tavuğu haşlayıp parçalara ayırıyorsun. Tere yağı,kırmızı biber salçasını, domatesi birde mısır ununu tavuğun suyuna soğutunca bir güzel harmanlayıp çırpınız. Daha sonra tavuk etlerini tuzu ,pul biberi, sarımsağı ilave ederek muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırıp kaynatınız. Servis yaparken çekilmiş ceviz ilave edebilirsiniz. AFİYET OLSUN...

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *