Wikipedia
Arama sonuçları
Translate
24 Kasım 2013 Pazar
ŞIPSI 1 adet tavuk 1 paket mısır unu 2 y.kaşığı domates salçası 2 y.kaşığı tere yağı 1 tutam kırmızı pul biber yarım kilogram ceviz yarım kilogram kırmızı biber salçası isteğe göre 1-2 diş sarımsak ve tuz Yapılışı: Tavuğu haşlayıp parçalara ayırıyorsun. Tere yağı,kırmızı biber salçasını, domatesi birde mısır ununu tavuğun suyuna soğutunca bir güzel harmanlayıp çırpınız. Daha sonra tavuk etlerini tuzu ,pul biberi, sarımsağı ilave ederek muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırıp kaynatınız. Servis yaparken çekilmiş ceviz ilave edebilirsiniz. AFİYET OLSUN...
Hakkımda
Etiketler
- AŞURA
- BAKLAVAMIZ
- CİĞERLİ HAVUÇLU PİLAV
- ÇAKIL TAŞI KURABİYE
- ETLİ NOHUT
- ETSİZ ÇİĞ KÖFTE
- EV USULÜ KIYMALI PİDE
- FIRINDA SPAGETTİ
- FISTIKLI UN HELVASI
- GARNİTÜR
- GÖKKUŞAĞI TATLISI
- HALUJ
- HAMSİLİ BULGUR PİLAVI
- KABURGA YAHNİSİ
- KIŞ AYLARINDA SICACIK PAZAR MENÜSÜ
- KIŞLIK KARIŞIK TURŞU
- KURU FASULYE
- LAHANA BAHÇESİNDE HAMSİ KUŞU
- MEŞHUR ANADOLU BAKLAVASI
- SARIŞIN KIZIN ESMER PRENSİ
- ŞANTİLİ KABAK PASTASI
- ŞERBETLİ TATLI
- ŞIPSI
- ZEYTİN YAĞLI YAPRAK SARMA
İletişim Formu
Blog Listem
-
-
Anonim “Anne” Poğaçası…7 yıl önce
-
Mutfak Dekorasyonu8 yıl önce
-
İftar Sofraları 20158 yıl önce
-
-