Wikipedia
Arama sonuçları
Translate
30 Kasım 2013 Cumartesi
SARIŞIN KIZIN ESMER PRENSİ
1 kg mandalina veya portakal
2 y.kaşığı pirinç unu
2 y.kaşığı nişasta
4 y.kaşığı toz şeker
1 paket kakaolu puding
Üzeri için:Hindistan cevizi veya antep fıstığı
Yapılışı:
Önce mandalinaları sıkıp suyuna pirinç unu ve nişasta ekleyin, toz şekeri ekledikten sonra bir güzel karıştırarak kaynatınız. Muhallebi kıvamına gelir. Küçük bir tepsiye dökünüz. Daha sonra kakaolu pudingi sütle karıştırıp onu da sarı muhallebinin üstüne dökünüz. Soğuduktan sonra dilimleyiniz ve üzerine antep fıstığı dökünüz.
AFİYET OLSUN...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hakkımda
Etiketler
- AŞURA
- BAKLAVAMIZ
- CİĞERLİ HAVUÇLU PİLAV
- ÇAKIL TAŞI KURABİYE
- ETLİ NOHUT
- ETSİZ ÇİĞ KÖFTE
- EV USULÜ KIYMALI PİDE
- FIRINDA SPAGETTİ
- FISTIKLI UN HELVASI
- GARNİTÜR
- GÖKKUŞAĞI TATLISI
- HALUJ
- HAMSİLİ BULGUR PİLAVI
- KABURGA YAHNİSİ
- KIŞ AYLARINDA SICACIK PAZAR MENÜSÜ
- KIŞLIK KARIŞIK TURŞU
- KURU FASULYE
- LAHANA BAHÇESİNDE HAMSİ KUŞU
- MEŞHUR ANADOLU BAKLAVASI
- SARIŞIN KIZIN ESMER PRENSİ
- ŞANTİLİ KABAK PASTASI
- ŞERBETLİ TATLI
- ŞIPSI
- ZEYTİN YAĞLI YAPRAK SARMA
İletişim Formu
Blog Listem
-
-
Anonim “Anne” Poğaçası…7 yıl önce
-
Mutfak Dekorasyonu8 yıl önce
-
İftar Sofraları 20158 yıl önce
-
-
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder