Wikipedia

Arama sonuçları

Translate

13 Aralık 2013 Cuma

CİĞERLİ HAVUÇLU PİLAV: 1 su bardağı pirinç, 1 orta boy havuç, 1 adet kuzu ciğer, yarım çay bardağı sıvı yağ, 3 su bardağı su, tuz, kavurmak için;sıvı yağ Yapılışı: Bir tencereye soymuş olduğunuz havucu küp halinde doğrayınız. Sıvı yağı ekleyip kavurunuz. Üzerine yıkadığınız pirinçleri ekleyip 5 dakika kavurunuz. Üzerine 3 su bardağı sıcak su ve tuzunu ekleyiniz.2 dakika kadar kaynatınız. Altını kapatıp demlenmeye bırakın. Ciğerinizi yıkayıp doğrayın ve sıvı yağı ilave ederek bir güzel kavurunuz. Servis tabağında pilavla birlikte servis ediniz. AFİYET OLSUN...

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *