Wikipedia
Arama sonuçları
Translate
13 Aralık 2013 Cuma
CİĞERLİ HAVUÇLU PİLAV:
1 su bardağı pirinç,
1 orta boy havuç,
1 adet kuzu ciğer,
yarım çay bardağı sıvı yağ,
3 su bardağı su, tuz,
kavurmak için;sıvı yağ
Yapılışı: Bir tencereye soymuş olduğunuz havucu küp halinde doğrayınız. Sıvı yağı ekleyip kavurunuz. Üzerine yıkadığınız pirinçleri ekleyip 5 dakika kavurunuz. Üzerine 3 su bardağı sıcak su ve tuzunu ekleyiniz.2 dakika kadar kaynatınız. Altını kapatıp demlenmeye bırakın. Ciğerinizi yıkayıp doğrayın ve sıvı yağı ilave ederek bir güzel kavurunuz. Servis tabağında pilavla birlikte servis ediniz.
AFİYET OLSUN...
Hakkımda
Etiketler
- AŞURA
- BAKLAVAMIZ
- CİĞERLİ HAVUÇLU PİLAV
- ÇAKIL TAŞI KURABİYE
- ETLİ NOHUT
- ETSİZ ÇİĞ KÖFTE
- EV USULÜ KIYMALI PİDE
- FIRINDA SPAGETTİ
- FISTIKLI UN HELVASI
- GARNİTÜR
- GÖKKUŞAĞI TATLISI
- HALUJ
- HAMSİLİ BULGUR PİLAVI
- KABURGA YAHNİSİ
- KIŞ AYLARINDA SICACIK PAZAR MENÜSÜ
- KIŞLIK KARIŞIK TURŞU
- KURU FASULYE
- LAHANA BAHÇESİNDE HAMSİ KUŞU
- MEŞHUR ANADOLU BAKLAVASI
- SARIŞIN KIZIN ESMER PRENSİ
- ŞANTİLİ KABAK PASTASI
- ŞERBETLİ TATLI
- ŞIPSI
- ZEYTİN YAĞLI YAPRAK SARMA
İletişim Formu
Blog Listem
-
-
Anonim “Anne” Poğaçası…7 yıl önce
-
Mutfak Dekorasyonu8 yıl önce
-
İftar Sofraları 20158 yıl önce
-
-