Wikipedia
Arama sonuçları
Translate
12 Aralık 2013 Perşembe
FISTIKLI UN HELVASI:
3,5 su bardağı su,
3 çorba kaşığı un,
2 su bardağı toz şeker,
1 çay bardağı sıvı yağ,
üzerine fıstık
Yapılışı: Tencereye sıvı yağ dökünüz. Üzerine unu döküp karıştırarak kavurunuz. Daha önce ılık suda eritmiş olduğunuz şerbetli suyu ilave ediniz. Hızla karıştırarak pişiriniz. Düz bir tabağa alarak ister dilimleyiniz. İsteğe göre fıstık serpiştirebilirsiniz.
AFİYET OLSUN...
Hakkımda
Etiketler
- AŞURA
- BAKLAVAMIZ
- CİĞERLİ HAVUÇLU PİLAV
- ÇAKIL TAŞI KURABİYE
- ETLİ NOHUT
- ETSİZ ÇİĞ KÖFTE
- EV USULÜ KIYMALI PİDE
- FIRINDA SPAGETTİ
- FISTIKLI UN HELVASI
- GARNİTÜR
- GÖKKUŞAĞI TATLISI
- HALUJ
- HAMSİLİ BULGUR PİLAVI
- KABURGA YAHNİSİ
- KIŞ AYLARINDA SICACIK PAZAR MENÜSÜ
- KIŞLIK KARIŞIK TURŞU
- KURU FASULYE
- LAHANA BAHÇESİNDE HAMSİ KUŞU
- MEŞHUR ANADOLU BAKLAVASI
- SARIŞIN KIZIN ESMER PRENSİ
- ŞANTİLİ KABAK PASTASI
- ŞERBETLİ TATLI
- ŞIPSI
- ZEYTİN YAĞLI YAPRAK SARMA
İletişim Formu
Blog Listem
-
-
Anonim “Anne” Poğaçası…7 yıl önce
-
Mutfak Dekorasyonu8 yıl önce
-
İftar Sofraları 20158 yıl önce
-
-