Wikipedia
Arama sonuçları
Translate
16 Aralık 2013 Pazartesi
GARNİTÜR
Malzemeler:
2 adet orta boy pırasa,
1 adet orta boy kırmızı lahana,
1 baş soğan,
2 diş sarımsak,
2 y.kaşığı zeytin yağ,
1 y.kaşığı biber salçası,
5 y.kaşığı yoğurt,
bir tutam pul biber
Yapılışı: Pırasa, kırmızı lahanayı temizleyin küçük parçalara doğrayın. Tavaya soğanı doğrayın sıvı yağı, sarımsağı, salçayı koyarak kavurun. Önce pırasayı sonra lahanayı ayrı kaplarda kavurup pişiriniz. İkisini birden pişirirseniz renkler karışır. Pişirdiğiniz sebzeleri soğuyunca karıştırınız. Üzerine yoğurdu dökerek pul biberi serpiniz.
AFİYET OLSUN...
Hakkımda
Etiketler
- AŞURA
- BAKLAVAMIZ
- CİĞERLİ HAVUÇLU PİLAV
- ÇAKIL TAŞI KURABİYE
- ETLİ NOHUT
- ETSİZ ÇİĞ KÖFTE
- EV USULÜ KIYMALI PİDE
- FIRINDA SPAGETTİ
- FISTIKLI UN HELVASI
- GARNİTÜR
- GÖKKUŞAĞI TATLISI
- HALUJ
- HAMSİLİ BULGUR PİLAVI
- KABURGA YAHNİSİ
- KIŞ AYLARINDA SICACIK PAZAR MENÜSÜ
- KIŞLIK KARIŞIK TURŞU
- KURU FASULYE
- LAHANA BAHÇESİNDE HAMSİ KUŞU
- MEŞHUR ANADOLU BAKLAVASI
- SARIŞIN KIZIN ESMER PRENSİ
- ŞANTİLİ KABAK PASTASI
- ŞERBETLİ TATLI
- ŞIPSI
- ZEYTİN YAĞLI YAPRAK SARMA
İletişim Formu
Blog Listem
-
-
Anonim “Anne” Poğaçası…7 yıl önce
-
Mutfak Dekorasyonu8 yıl önce
-
İftar Sofraları 20158 yıl önce
-
-