Wikipedia
Arama sonuçları
Translate
12 Aralık 2013 Perşembe
KURU FASULYE:
yarım kg kuru fasulye,
1 baş kuru soğan,
1 y.kaşığı domates salçası,
2 y.kaşığı zeytin yağ,
kırmızı biber,acılı pul biber,tuz
Yapılışı: Bir saat önce ılık suyla ıslatmış olduğunuz fasulyeyi 2 kg sıcak suya yıkayıp koyunuz. Kuru soğanı ilave ederek kaynamaya bırakınız. Yaklaşık 45 dakika kaynayınca sıvı yağı ,biber ve domates salçasını kızartarak kaynayan fasulyeye dökünüz. Tuzunu da ilave ederek yarın saat kadar yine pişiriniz. İçine kırmızı biberi tane veya pul olarak ilave edebilirsiniz.
AFİYET OLSUN...
Hakkımda
Etiketler
- AŞURA
- BAKLAVAMIZ
- CİĞERLİ HAVUÇLU PİLAV
- ÇAKIL TAŞI KURABİYE
- ETLİ NOHUT
- ETSİZ ÇİĞ KÖFTE
- EV USULÜ KIYMALI PİDE
- FIRINDA SPAGETTİ
- FISTIKLI UN HELVASI
- GARNİTÜR
- GÖKKUŞAĞI TATLISI
- HALUJ
- HAMSİLİ BULGUR PİLAVI
- KABURGA YAHNİSİ
- KIŞ AYLARINDA SICACIK PAZAR MENÜSÜ
- KIŞLIK KARIŞIK TURŞU
- KURU FASULYE
- LAHANA BAHÇESİNDE HAMSİ KUŞU
- MEŞHUR ANADOLU BAKLAVASI
- SARIŞIN KIZIN ESMER PRENSİ
- ŞANTİLİ KABAK PASTASI
- ŞERBETLİ TATLI
- ŞIPSI
- ZEYTİN YAĞLI YAPRAK SARMA
İletişim Formu
Blog Listem
-
-
Anonim “Anne” Poğaçası…7 yıl önce
-
Mutfak Dekorasyonu8 yıl önce
-
İftar Sofraları 20158 yıl önce
-
-