Wikipedia

Arama sonuçları

Translate

12 Aralık 2013 Perşembe

KURU FASULYE: yarım kg kuru fasulye, 1 baş kuru soğan, 1 y.kaşığı domates salçası, 2 y.kaşığı zeytin yağ, kırmızı biber,acılı pul biber,tuz Yapılışı: Bir saat önce ılık suyla ıslatmış olduğunuz fasulyeyi 2 kg sıcak suya yıkayıp koyunuz. Kuru soğanı ilave ederek kaynamaya bırakınız. Yaklaşık 45 dakika kaynayınca sıvı yağı ,biber ve domates salçasını kızartarak kaynayan fasulyeye dökünüz. Tuzunu da ilave ederek yarın saat kadar yine pişiriniz. İçine kırmızı biberi tane veya pul olarak ilave edebilirsiniz. AFİYET OLSUN...

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *