Wikipedia
Arama sonuçları
Translate
23 Aralık 2013 Pazartesi
KIŞLIK KARIŞIK TURŞU:Malzemelr;1 kg havuç ,1 kg salatalık, yarım kg yeşil biber, yarım kg kırmızı biber,1 kg kelek,1 kg yeşil domates,1 adet küçük boy beyaz lahana,5&6 baş sarımsak, tuz, sirke, bir tutam toz şeker, bir kaç tane nohut, Yapılışı; bütün malzemeleri bu şekilde doğrayınız. Lahanayı da normal doğrayınız. Geniş bir kapta hepsini harmanlayınız.2 yemek kaşığı toz şekeri,1 kg sirkeyi ilave ederek,250 g tuz katarak, malzemeleri kavanozlara doldurunuz. Malzemelerin üstünü örtecek kadar su ilave ediniz. Tuzu az gelirse ilave edebilirisiniz. Kavanozların ağzını iyice kapatınız. Yaklaşık 15&20 gün bekletip sonra servis edebilirsiniz.
AFİYET OLSUN...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hakkımda
Etiketler
- AŞURA
- BAKLAVAMIZ
- CİĞERLİ HAVUÇLU PİLAV
- ÇAKIL TAŞI KURABİYE
- ETLİ NOHUT
- ETSİZ ÇİĞ KÖFTE
- EV USULÜ KIYMALI PİDE
- FIRINDA SPAGETTİ
- FISTIKLI UN HELVASI
- GARNİTÜR
- GÖKKUŞAĞI TATLISI
- HALUJ
- HAMSİLİ BULGUR PİLAVI
- KABURGA YAHNİSİ
- KIŞ AYLARINDA SICACIK PAZAR MENÜSÜ
- KIŞLIK KARIŞIK TURŞU
- KURU FASULYE
- LAHANA BAHÇESİNDE HAMSİ KUŞU
- MEŞHUR ANADOLU BAKLAVASI
- SARIŞIN KIZIN ESMER PRENSİ
- ŞANTİLİ KABAK PASTASI
- ŞERBETLİ TATLI
- ŞIPSI
- ZEYTİN YAĞLI YAPRAK SARMA
İletişim Formu
Blog Listem
-
-
Anonim “Anne” Poğaçası…7 yıl önce
-
Mutfak Dekorasyonu8 yıl önce
-
İftar Sofraları 20158 yıl önce
-
-
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder